Η Εταιρεία

Videos από τις εγκαταστάσεις μας

Φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας

Λίγα Λόγια για τον ΑΙΑΣ Προϊόντα Λευκού Μαρμάρου ΑΕ

Η εταιρία ιδρύθηκε ως οικογενειακή επιχείρηση, το 1996 στην τοποθεσία “Πόρτες” στους πρόποδες του ιστορικού από αρχαιοτάτων χρονών Παγγαίου όρους, πλούσιο σε κοιτάσματα μαρμάρου και χρυσού, σε κοντινή απόσταση από το χωριό Νικήσιανη στον νομό Καβάλας.

Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, είναι ένα σύγχρονο σύστημα για την παραγωγή προιόντων λευκού μαρμάρου που εξασφαλίζει τη μέγιστη παραγωγικότητα / ημέρα, σε συνδυασμό πάντα με την άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μόνιμο απόθεμα υλικών μέσα στους στεγασμένους αποθηκευτικούς μας χώρους, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας.
Το οργανωμένο τμήμα για τη διακίνηση προιόντων λευκού μαρμάρου με την σωστή συνεργασία με Φορτηγά Δ.Χ. είναι πάντα σε ετοιμότητα να μεταφέρουν ακέραια και γρήγορα τα προϊόντα μας σε όλη τη χώρα.

Οι συνεχείς απαιτήσεις των πελατών μας, μας βοηθούν στη συνεχή βελτίωση μας και στην επιθυμητή κατάκτηση του μέγιστου. Για το λόγο αυτό όλα τα μηχανήματα μας ανανεώνονται συχνά με νέο και βελτιωμένο εξοπλισμό και λειτουργούν από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για μια σωστή και μέγιστη παραγωγικότητα , για τις δικές σας και μόνο ανάγκες.